Danse ved Studio3 våren 2016

Påmeldingen til vårsesongen er i full gang på Studio3!

Er du elev ved Studio3 har du inntil 1 desember 2015 på å gi oss beskjed om du ønsker å fortsette på partiet du danser på videre til våren. Har du lyst til å danse på flere partier, kan du melde deg på under påmeldings fanen.

Er du ikke elev ved Studio3 idag og har lyst til å begynne å danse hos oss? Da registrerer du deg under fanen "Påmelding" og velger de kursene du vil begynne på.

Kursstart er i uke 2 fra og med mandag 11 januar 2016, kursene varer frem til uke 19. Vi har dansefri i vinterferien og påskeferien. Faktura for kursene du er meldt på til våren, kommer per epost i løpet av uke 4.

Våre Cheerdancelag er lukket for påmelding frem til april 2016, ettersom de jobber mot Norgesmesterskapet 12-13 mars 2016.

Har du noen spørsmål, send oss en mail: post@studio3-dance.no