Flotte resultater i EM!

Da er EM-eventyret over for denne gang med nok en fantastisk opplevelse for studio3 jentene.

Seniorene kom på 10 plass av 17 lag og juniorene på 9 plass av 17 lag. Det å havne midt på lista som debutanter er en bragd i seg selv. I tillegg leverte begge lag deres beste prestasjon noen sinne, med individuelle seier for hver av danserne. 

Junior POM Elite

Junior POM Elite

Senior POM Elite

Senior POM Elite

Studio3 vil takke alle foreldrene som har vært med å bidratt til å gjøre turen mulig. En enorm takk til de 3 laglederne som har fulgt jentene dag og natt gjennom turen. Takk til vår egen pressesjef fra Laagendalsposten Ole John Hostvedt for fine bilder og reportasjer underveis. Takk til alle supporterne som heiet oss frem på tribunen!! En stor takk til trener Maria Sjøtun som ikke bare konkurrerte selv og ble europamester i hiphop men også ledet begge lag gjennom den tøffe konkurransen. Til slutt en stor klem til alle på junior og senior pom elite, det er rå på matta og dere er så gode utenfor matta!