Meld deg på høstens danseklasser!

Påmeldingen til høstens danseklasser er igang og vi har mange flotte nyheter.

- Moderne danseklasser blir oppdelt i nybegynner, litt øvet og øvet klasser

- Ashtanga Yoga: Linda Ramstad tar utdannelse i Ashtanga Yoga. Ashtanga yoga er en kraftfull yogaform med nøye sammensatte øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge (serie). Musklene blir aktivert på en naturlig måte og en spesiell pusteteknikk blir brukt som et viktig redskap gjennom øvelsene. Timen gir god fysisk trening med sine sekvenser av styrkende øvelser og krevende stillinger som du fordyper deg i. Den fysiske gevinsten av øvelsene speiles også i en mental gevinst i form av et man oppøver konsetransjon, utholdenhet og ro. Frigjøring av stramme muskler rundt brystkassen, skuldre, hofte og lår vektlegges. Undervisning blir tilrettelagt gruppen og alle vil få individuelle korrigenringer. Timen er fin for både dansere og andre.

- Jazz & Hiphop for Studenter og voksne: På onsdager er det klasser for voksne som vil lære grunnleggende teknikk og koreografi i Jazz og de ulike hiphop sjangerne. Klassen vil dermed variere utover sesongen. 

Studio3 gir student rabatt på danseklassene til høgskole studenter. Du finner hele timeplanen under "Klasser"

Vi gleder oss til å se deg til høsten :)