Om Studio3

Påmelding til høstens danseklasser er igang! sikre deg plass og kom på prøvetime i uke 35!

Studio3 er et dansestudio med avdelinger på Kongsberg og Notodden, og fyller hele 30 år i 2018.

I 2015 tok Mana Rambod over driften av Studio3 etter grunnleggeren av senteret Kari Brun Kjeldaas. Studio3 dans har eksistert på Kongsberg i over 25 år. 

PÅMELDINGEN FOR HØSTSESONGEN er igang og vi starter opp igjen i uke 35! Registrer deg under "Påmelding", og sikre deg plass på danseklassene. Faktura for høstens klasser blir sendt ut per epost i uke 36. Alle påmeldte får bekreftelse på plass i starten av august 2018. Første uke ved oppstart er gratis prøvetime, send oss mail på post@studio3-dance.no om du har endringer på påmeldingen din. 

1. semester våren 2020 starter i uke 3 fra mandag 13. januar 2020, og strekker seg over 15 treningsuker, fri i vinterferien (uke 8 på Notodden og uke 9 på Kongsberg), samt fri i forbindelse med påske og 1. mai. Vårsemesteret avsluttes følgende datoer: …

2. semester høsten 2019 starter en uke etter skolestart i august altså mandag 26. august 2019, fri i høstferien (uke 40 på Kongsberg og uke 41 på Notodden). Høstsemesteret avsluttes med forestillinger i Musikkteateret for alle barne- og ungdomspartiene helgen 7.-8. desember med obligatoriske øvelser søndag 1. des.

Avbestilling av plass i STUDIO3 – vårsesongen 2020
 
Gjelder elever, som har trent i STUDIO3 vårsesongen 2020: Elever, som trente i STUDIO3 høstsesongen 2019, og som ønsker å avbestille plass, må gjøre det innen fredag 17. januar. 
 
Gjelder nye elever våren 2020: Nye elever våren 2020, kan komme på en prøvetime første treningsuke, som er uke 3. Avbestilling av plass for dere, må skje umiddelbart etter første prøvetime, og senest fredag 17. januar. Vi har som regel ventelister til flere partier, og vi ønsker å slippe til elever fra disse listene f.o.m. uke 4. 
 
Gjelder samtlige påmeldte til vårsesongen 2020: Ved avbestilling av plass senere enn fredag 24.januar, må full kursavgift betales! 
 
Avbestilling av plass skal skje via E-post til post@studio3-dance.no. Du må kunne vise til en tilbakemelding fra oss om at vi har mottatt avbestillingen.  Det hjelper ikke at du eller dine foresatte sier at avbestillingen er sendt, så lenge vi ikke har mottatt den. VIKTIG! Avbestilling av plass til instruktøren i timen, via telefon eller SMS gjelder ikke! 

Avbestilling av plass i STUDIO3 – høstsesongen 2019

Studio3 har gratis prøvetime første treningsuke, som er uke 35. Avbestilling av plass for dere, må skje umiddelbart etter første prøvetime, og senest fredag 30. august. Vi har som regel ventelister til flere partier, og vi ønsker å slippe til elever fra disse listene f.o.m. uke 36. 

Ved avbestilling av plass senere enn fredag 6. september, må full kursavgift betales! 

Avbestilling av plass skal skje via E-post til: post@studio3-dance.no. 

Siste nytt