Om Studio3

Påmelding til vårens danseklasser starter mandag 6. november!

Studio3 er et dansestudio med avdelinger på Kongsberg og Notodden.

I 2015 tok Mana Rambod over driften av Studio3 etter grunnleggeren av senteret Kari Brun Kjeldaas. Studio3 dans har eksistert på Kongsberg i over 25 år. 

PÅMELDINGEN FOR VÅRSESONGEN er igang og vi starter opp igjen i uke 2! Registrer deg under "Påmelding", og sikre deg plass på danseklassene. Faktura for vårens klasser blir sendt ut per epost i uke 3. Alle påmeldte får bekreftelse på plass i løpet av desember 2017. Første uke ved oppstart er gratis prøvetime, send oss mail på post@studio3-dance.no om du har endringer på påmeldingen din. 

1. semester starter i uke 2 fra mandag 8. januar, og strekker seg over 15 treningsuker, fri i vinterferien (uke 8 på Notodden og uke 9 på Kongsberg), samt fri i forbindelse med påske og mandag 1 mai. Vårsemesteret avsluttes følgende datoer: Mandagsklasser- 7. mai, tirsdagsklaser- 8. mai, onsdag, 9. mai (ikke 5. klasse), Torsdags-fredagsklasser i uke 18. 

2. semester starter en uke etter skolestart i august altså mandag 27. august 2018, fri i høstferien (uke 40 på Kongsberg og uke 41 på Notodden). Høstsemesteret avsluttes med forestillinger i Musikkteateret for alle barne- og ungdomspartiene helgen 8.-9. desember med obligatoriske øvelser søndag 2. des.

Avbestilling av plass i STUDIO3 – vårsesongen 2018
 
Gjelder elever, som har trent i STUDIO3 vårsesongen 2018: Elever, som trente i STUDIO3 vårsesongen 2018, og som ønsker å avbestille plass, må gjøre det innen fredag 12. januar. 
 
Gjelder nye elever våren 2018: Nye elever våren 2018, kan komme på en prøvetime første treningsuke, som er uke 2. Avbestilling av plass for dere, må skje umiddelbart etter første prøvetime, og senest fredag 12. januar. Vi har som regel ventelister til flere partier, og vi ønsker å slippe til elever fra disse listene f.o.m. uke 3. 
 
Gjelder samtlige påmeldte til vårsesongen 2018: Ved avbestilling av plass senere enn fredag 19.januar, må full kursavgift betales! 
 
Avbestilling av plass skal skje via E-post til post@studio3-dance.no. Du må kunne vise til en tilbakemelding fra oss om at vi har mottatt avbestillingen.  Det hjelper ikke at du eller dine foresatte sier at avbestillingen er sendt, så lenge vi ikke har mottatt den. VIKTIG! Avbestilling av plass til instruktøren i timen, via telefon eller SMS gjelder ikke! 

Avbestilling av plass i STUDIO3 – høstsesongen 2018

Studio3 har gratis prøvetime første treningsuke, som er uke x. Avbestilling av plass for dere, må skje umiddelbart etter første prøvetime, og senest fredag x. august. Vi har som regel ventelister til flere partier, og vi ønsker å slippe til elever fra disse listene f.o.m. uke x. 

Ved avbestilling av plass senere enn fredag 7. september, må full kursavgift betales! 

Avbestilling av plass skal skje via E-post til: post@studio3-dance.no. 

Siste nytt