Påmelding til høstens danseklasser starter 23. april

Fra Studio3 Juleforestilling 2018

Fra Studio3 Juleforestilling 2018

Da er vi klare for påmelding til ny dansesesong på Studio3 fra tirsdag 23. april kan du logge inn på under fanen «påmelding» og melde deg på høstens danseklasser. Eksisterende elever vil sikre seg plass dersom de melder seg på innen 1 mai. Fra denne datoen åpner vi påmelding for andre. Timeplanen for Kongsberg og Notodden finner du på http://www.studio3-dance.no/klasser/  fra 23. april.

Høstsesongen starter i uke 35 og vi vil jobbe mot vårt årlige store danseshow helgen 7.-8. desember på Musikkteateret med obligatoriske øvelser søndag 1. desember. Vi har fri i uke 40 på Kongsberg og uke 41 på Notodden. Siste undervisningstime er uke 49 i forbindelse med forestillingen vår.

 

HØSTENS NYHETER:

-          Musikalstepp: Ungdom/voksne. Vi fortsetter med step på timeplanen men etter ønske fra flere foreldre er den flyttet senere på kvelden. Vi er så heldige å ha Andrea som er ekstremt dyktig i step. Hun har valgt å sette opp en show variant av der man kombinerer musikal og step. Man kan hovedsakelig dele steppdansstilen inn i to retninger: rytmisk stepp og musikalstepp. I denne timen kommer vi til å ha hovedfokus på musikalstepp. Musikalstepp tar utgangspunkt i at man kan bruke trinn man har lært i for eksempel jazz og andre dansestiler, som ikke er standard steppetrinn, men gjøre dem på en ”steppete” måte. Hovedmålet for stepp i musikaler er å gi forestillingen en ny dimensjon, og det er derfor også viktig med det sceniske uttrykket, og ikke bare hvordan trinnene høres ut.

En viktig del av disse timene kommer til å være det tekniske ved stepp og den rytmeforståelsen det innebærer. Hver time avsluttes med å lære en/fortsette på en koreografi, tatt fra musikalens verden.

-          Commercial Girly Style: Fra 7. klasse. Dette er en feminin variant av hiphop sjangeren. Commercial er en sjanger hvor det blandes ulike dansestiler fra hip hop- og koreografiverdenen. Sangene som oftest brukes er kommersielle sanger som du  hører på radio eller tv. Stilen og musikken avhenger av pedagogen, og i noen Ladystyle-klasser vil det også være fokus på å danse med høyehælte sko.

 

ALDERS INNDELINGER OG NIVÅER:

-          For 2-3 åringene er det viktig at barnet har fylt 2 år når dere starter på dans.

-          For 4-5 årsgruppa er det viktig at barnet fyller 4 år når dere melder på dette partiet. Fyller barnet år seint på året er det fint om dere melder på 4-5 årsgruppa etter nyttår. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

-          For deg som begynner i 9 klasse til høsten og går jazz eller hiphop 7-8 klasse, må du starte på jazz grad 1 eller hiphop grad 1. I samarbeid med din danselærer kan du melde deg på grad 2 og 3 etter hvert.

-          De danseklassene som har flere grupper (A og B) er det ingen nivå forskjell på disse timene. Det er kun for å få plass til alle danserne i den aldersgruppa og gir dere mulighet til å velge den dagen og tidspunktet som passer best.

 

FOR DEG SOM STARTER I 7. KLASSE TIL HØSTEN:

Til høsten kan du starte å spesialisere deg i de ulike dansestilene vi tilbyr på Studio3. Du kan velge mellom: Jazz, Hiphop, Moderne, Klassisk ballet og Breakdance. Er du av de som er allsidig og synes både hiphop og jazz er like moro, kan du da gå på flere dansetimer og få flergangsrabatt. Første uka ved oppstart vil uansett være en prøveuke, der dere kan prøve flere klasser før dere bestemmer dere for hva dere vil fortsette på.

I tillegg kan du starte med konkurransedans i grenene Pom (dusker) som er basert på jazz og klassisk teknikk, eller Hiphop som går på de ulike stilene i hiphopsjangeren blandet med noe turnteknikk. Konkurranselagene er annerledes i forhold til de vanlige danseklassene våre ved at du binder deg til å jobbe med laget mot et felles mål. Vi har uttak for å få jevnest mulige lag, og da også bli kjent med nye dansere som vil være på laget ditt. Du må beregne mer tid til laget og trening og må ha viljen til å yte det lille ekstra i det kommende året. Til gjengjeld får du muligheten til å oppleve lagfølelse, mestringsfølelse og få en stor læringskurve. Vi oppfordrer til å kun melde seg på en av de to kategoriene våre det første året som konkurransedanser, ettersom det ligger en del mer arbeid i det. Så da må du velge enten Hiphop eller pom, når du skal gå på audition. Vi anbefaler alle våre dansere å ta en ordinær dansetime ved siden av konkurranselaget, for å få påfyll av danseteknikk. Ved påmelding, krysser du deg av på junior for de som er 13-16 år, og senior for deg som har fylt 17 år og opp. Laginndelinger, timeplan og trener for man vite i starten av juli 2019.

KONKURRANSEPARTIER:

For å kunne stille i Konkurransepartiene, må du være medlem av klubben vår KIF Konkurransedans. Klubben ble opprettet i 2016 og er underlagt KIF Hovedstyre. Påmeldingen skjer via Studio3, men vil senere bli overført til Kif databasen der dere får separat faktura fra klubben. Det blir audition 19. mai for både juniorer og seniorer. Dersom du ikke er med på audition, blir du plassert på et lag og vurdert i løpet av høsten. Påmelding til konkurranselagene gjelder for et år, med fokus mot norgesmesterskap i mars 2020. Les mer på http://www.studio3-dance.no/cheerdans/. For konkurranselagene kommer det i tillegg til kursavgift, kostnader som overtrekksdress, bekledning (pomsko og strømpebukser), lisens/forsikring, deltageravgift/reise/opphold ved konkurranser.

008A5610.jpg

Påmelding til høstens danseklasser er igang!

Foto: Tommy Johansen av partiet stor og liten 2-3 åringer under forestillingen 2017

Foto: Tommy Johansen av partiet stor og liten 2-3 åringer under forestillingen 2017

Klikk deg inn på timeplanen og sikre deg plass på høstens danseklasser. Vi har gratis prøvetime i uke 35, slik at du får prøvd så mange klasser og dansestiler som du ønsker.

Vi tilbyr: Kreativ dans og lek, barnedans, jazz, street, hiphop, klassisk ballett, moderne dans, breakdance, cheerdance, yoga, ragga for voksne og høstens store nyhet STEP MUSIKAL!

Mandag 21. august starter høstens danseklasser på Studio3!

Høstsesongen starter i uke 34 for dansere på både Kongsberg og Notodden. Den første uka er gratis prøveuke for alle dansere, prøv ulike timer og gi oss beskjed innen fredag 25. aug hvilke partier du ønsker å fortsette med. Faktura for danseklassene sendes ut per epost i uke 35.

Dansere på Kongsberg har høstferie i uke 40 og Notodden har høstferie i uke 41.

Alle danserne våre er med på danseforestilling på Musikkteateret på Kongsberg helgen 2-3 desember med sceneprøver lørdag 25. nov. Mer info om dette kommer på "Forestilling"- siden vår i løpet av uke 35.

Registrer deg under "påmelding", og ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

Vi gleder oss til en ny og flott dansesesong på Studio3!

Meld deg på Sommerdans i uke 26

Vi arrangere Sommerdans på Studio3 i uke 26! En uke full av danseglede og inspirasjon både inne på Studio3 og ute i nærområdet!

Aldersgruppe: 1.-5. klasse

Dato: 26.-30. juni

Klokkeslett: 09-16

Pris: 1650kr, inkl kursavgift for hele uka, t-skjorte, lunsj alle dager. 

Påmelding: Registrer deg via "påmelding" fanen, kurs merket "Sommerdans 2017", bindende påmelding

 

Fredag 30. juni inviterer vi familie og venner til show på Studio3 kl 17.00, der dere kan se hva vi har jobbet med hele uka!

Vær rask ute med din påmelding, det er begrenset antall plasser på kurset!  

 

Meld deg på høstens danseklasser!

Påmeldingen til høstens danseklasser er igang og vi har mange flotte nyheter.

- Moderne danseklasser blir oppdelt i nybegynner, litt øvet og øvet klasser

- Ashtanga Yoga: Linda Ramstad tar utdannelse i Ashtanga Yoga. Ashtanga yoga er en kraftfull yogaform med nøye sammensatte øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge (serie). Musklene blir aktivert på en naturlig måte og en spesiell pusteteknikk blir brukt som et viktig redskap gjennom øvelsene. Timen gir god fysisk trening med sine sekvenser av styrkende øvelser og krevende stillinger som du fordyper deg i. Den fysiske gevinsten av øvelsene speiles også i en mental gevinst i form av et man oppøver konsetransjon, utholdenhet og ro. Frigjøring av stramme muskler rundt brystkassen, skuldre, hofte og lår vektlegges. Undervisning blir tilrettelagt gruppen og alle vil få individuelle korrigenringer. Timen er fin for både dansere og andre.

- Jazz & Hiphop for Studenter og voksne: På onsdager er det klasser for voksne som vil lære grunnleggende teknikk og koreografi i Jazz og de ulike hiphop sjangerne. Klassen vil dermed variere utover sesongen. 

Studio3 gir student rabatt på danseklassene til høgskole studenter. Du finner hele timeplanen under "Klasser"

Vi gleder oss til å se deg til høsten :)

Påmelding til vårens danseklasser er igang!

Registrer deg på vårens danseklasser via "påmelding"s fanen øverst på siden!

Påmelding til vårens danseklasser er igang og du kan registrere deg ved å trykke på "påmelding" øverst på siden vår.

Vær tidlig ute med å registrere deg på klasser, nye elever får plass fra og med 1 desember 2016.

Oppstart er i uke 2 fra og med mandag 9 januar 2017. Den første uka er det gratis prøveuke, faktura sendes på epost i uke 3. 

Velkommen til høstens dansesesong!

Høstens dansesesong på Studio3 starter i uke 34 f.o.m mandag 22 august. Påmeldingen er allerede i gang, og det er noen ledige plasser på både barne- og ungdomspartiene våre.

Første uka er gratisuke hos oss og du kan prøve så mange danseklasser du ønsker. Faktura for danseklassene du ønsker å fortsette på, blir sendt per e-post i løpet av uke 35.

Høstens dansesesong avsluttes med juleforestilling for barne- og ungdomspartiene.

Sikre deg plass på danseklassene våre, via "påmeldings fanen".

Har du spørsmål? Send oss en e-post: post@studio3-dance.no

Påmelding til høstens dansesesong starter 20 mai

Vil du danse på Studio3 Kongsberg og Notodden høsten 2016? 20 mai starter påmeldingen her på våre sider. Vær tidlig ute og sikre deg plass på et eller flere av våre kurs. Vi har stor og liten gruppe for 2-3 åringer, kreativ lek og dans for 4-5 åringer, barnedans 1-2 klasse, jazz/street/hiphop og klassisk ballett for 3-6 klassinger, breakdance for 1-6 klasse og ungdomspartier innen jazz, hiphop, moderne, breakdance, klassisk ballett. Vi har også Ragga for voksne. 

Vi gleder oss til en ny dansesesong!

Vårens dansesesong på Studio3

Foto: Laagendalsposten fra Danseforestillingen 12-13 desember 2015

Da er vi klare for vårsesongen på studio3, med oppstart mandag 11 januar i uke 2. Timeplanen ligger ute på våre nettsider på http://www.studio3-dance.no/klasser/

Foreldrene på barnepartiene får lov til å sitte inne og se på den første uka, men utenom det ønsker vi ikke at dere er inne på timene i løpet av sesongen ettersom det an være forstyrrende for danserne.

Vårsesongen ser slik ut:

- Oppstart uke 2, prøvetime den første uka. Gi beskjed etter denne uka om eventuelle endringer.

- Faktura sendes ut per epost i uke 3-4

- Vinterferie uke 8 Notodden

- Vinterferie uke 9 Kongsberg

- NM 12 -13 mars, generalprøve søndag 6 mars kl 1230-1400 i ballhallen.- kun for dere på konkurransepartiene

- Påskeferie uke 12, til og med mandag 28 mars

- Timeplan og påmelding for høstsesongen uke 14

- Audition for NM 2017 lagene vil bli holdt søndag 24 april ca kl 12-18. (Eksakte tider kommer nærmere)

- Siste dansetime: Mandagsklasser-9 mai, tirsdag og onsdagsklasser-3 mai, Torsdagklasser- 12 mai, fredagsklasser-6 mai. 

- 2-3 juli EM i Wien, for 1 og 2 plassen fra NM

Ettersom barna var med på 2 forestillinger ifjor, både barneforestillingen i mai og ungdomsforestillingen i desember så blir det ingen barneforestilling denne sesongen. Kun visningstime for foreldrene på barnepartiene. 

Studio3 Danseforestilling 12-13 desember

 

 

Velkommen til Studio3 juleforestilling i Ishallen, Kongsberghallen 12-13 desember.

600 barne- og ungdomsdansere er med i forestillingen "Eline i Eventyrland", som skal ta deg med inn i en spennende danseverden noe utenom det vanlige. 

 

Sikre deg billetter til forestillingene:

Lørdag 12 desember kl 15.00 http://studio3-booking-v2.appspot.com/show/event/5723456272334848


Søndag 13 desember kl 12.00 http://studio3-booking-v2.appspot.com/show/event/5759362198929408

 

Søndag 13 desember kl 15.00 http://studio3-booking-v2.appspot.com/show/event/5077397091123200

 

PRIS: 200 kr

Danse ved Studio3 våren 2016

Påmeldingen til vårsesongen er i full gang på Studio3!

Er du elev ved Studio3 har du inntil 1 desember 2015 på å gi oss beskjed om du ønsker å fortsette på partiet du danser på videre til våren. Har du lyst til å danse på flere partier, kan du melde deg på under påmeldings fanen.

Er du ikke elev ved Studio3 idag og har lyst til å begynne å danse hos oss? Da registrerer du deg under fanen "Påmelding" og velger de kursene du vil begynne på.

Kursstart er i uke 2 fra og med mandag 11 januar 2016, kursene varer frem til uke 19. Vi har dansefri i vinterferien og påskeferien. Faktura for kursene du er meldt på til våren, kommer per epost i løpet av uke 4.

Våre Cheerdancelag er lukket for påmelding frem til april 2016, ettersom de jobber mot Norgesmesterskapet 12-13 mars 2016.

Har du noen spørsmål, send oss en mail: post@studio3-dance.no

Weekendkurs i Salsahiphop og Michael Jackson style

24-25 oktober på STUDIO3 Kongsberg

STUDIO3 er så heldig å få fantastiske Miguel Reyes fra Cirque Du Soleil showet "Michael Jackson ONE" på Weekendkurs lørdag 24 og søndag 25 oktober!

Miguel Reyes flyttet til Las Vegas i 2006 har jobbet for flere store show på the sky at the Rio hotel and Casino, Vegas The Show at planet Hollywood, Le Reve the Show at Wynn. Han har jobbet sammen med store artister som Celine Dion, Carlos Santana, Roselyn Sanchez, David Bisal, Diego Torres, Travis Payne og flere.

I 2009 deltok dansecrewet hans Afroborike i Americas Best Dance Crew sesong 4 og kom på andre plass. Showet vises på MTV og linken viser klipp fra den sesongen: https://www.youtube.com/watch?v=bUbjTeeVclg&list=RDbUbjTeeVclg#t=52

Miguel er nå med på "Michael Jackson ONE" showet med Cirque du Soleil i Las Vegas og har også koreografert en tribute til Michael Jackson som ble satt opp i Korea.

Studio3 har valgt å sette opp 3 kurs denne helgen:

BARN 5-6 klasse: 

Lørdag 24 oktober og søndag 25 oktober kl 1100-1215: Hiphop Salsa

PRIS: Deltar du kun lørdag koster det 200 kr. Er du med både lørdag og søndag betaler du 300 kr for begge dagene.

UNGDOM (fra og med 7 klasse) OG VOKSNE:

Lørdag 24 oktober og søndag 25 oktober:

kl 1230-1315: Michael Jackson Style

kl 1315-1500: Hiphop Salsa

PRIS: 1 klasse 200 kr, 2 klasser 300 kr. 4 klasser totalt lørdag og søndag 500 kr

300 kr gjelder om du er med på:

- Salsahiphop og MJ style kun lørdag eller

- Salsahiphop lørdag og søndag eller

- MJ Style lørdag og søndag

Dersom du er med på både salsahiphop og MJ style både lørdag og søndag betaler du 500 kr for alle 4 klassene. 

PÅMELDING skjer ved at du sender mail til post@studio3-dance.no med følgende info:

- Ditt navn etternavn

- Hvilket kurs du ønsker å være med på 

- Og om du ønsker å danse både lørdag og søndag sammen med Miguel


Høstens dansesesongen starter i uke 35

Danseklassene på Studio3 Kongsberg og Notodden starter i uke 35, fra mandag 24 august.

For å sikre deg plass på våre partier, må du klikke deg inn på "Påmelding" og registrere deg på de kursene du ønsker. Alle får gratis prøvetime den første uka, og kan sende mail til post@studio3-dance.no dersom de ønsker å bytte til en annen danseklasse.

Fakturaer for høstens danseklasser blir sendt på epost i starten av september.

Er du usikker på hvilket parti som passer for deg eller har du andre spørsmål? Send en mail til post@studio3-dance.no

Flotte resultater i EM!

Da er EM-eventyret over for denne gang med nok en fantastisk opplevelse for studio3 jentene.

Seniorene kom på 10 plass av 17 lag og juniorene på 9 plass av 17 lag. Det å havne midt på lista som debutanter er en bragd i seg selv. I tillegg leverte begge lag deres beste prestasjon noen sinne, med individuelle seier for hver av danserne. 

Junior POM Elite

Junior POM Elite

Senior POM Elite

Senior POM Elite

Studio3 vil takke alle foreldrene som har vært med å bidratt til å gjøre turen mulig. En enorm takk til de 3 laglederne som har fulgt jentene dag og natt gjennom turen. Takk til vår egen pressesjef fra Laagendalsposten Ole John Hostvedt for fine bilder og reportasjer underveis. Takk til alle supporterne som heiet oss frem på tribunen!! En stor takk til trener Maria Sjøtun som ikke bare konkurrerte selv og ble europamester i hiphop men også ledet begge lag gjennom den tøffe konkurransen. Til slutt en stor klem til alle på junior og senior pom elite, det er rå på matta og dere er så gode utenfor matta!

Studio3 til EM i Pom

Torsdag 25 juni reiser 25 dansere, 4 lagledere, 1 trener og en hel hær av supportere fra Studio3 til Ljubliana, Slovenia for å stille i Europamesterskap i Cheerdance Pom.

Det er første gang Studio3 stiller i EM i Pom og i år fikk vi ikke et men hele 2 lag videre til EM. Maria Sjøtun er trener for begge lagene som fikk sølv i NM i mars 2015 og som nå skal representere Norge og Studio3 i EM. 

Studio3 Cheerdance Pom junior, etter å ha sikret seg sølv i NM 2015

Studio3 Cheerdance Pom junior, etter å ha sikret seg sølv i NM 2015

Studio3 Cheerdance Pom senior, etter å ha sikret seg sølv i NM 2015

Studio3 Cheerdance Pom senior, etter å ha sikret seg sølv i NM 2015

Maria skal selv konkurrere i Hiphop sammen med laget sitt, Intros.

Følg oss på Facebook og Instagram der vi jevnlig sender oppdateringer fra turen vår. Vi er så heldige å ha med oss vår egen reporter Ole John Hostvedt fra Laagendalsposten med på turen, så dermed vil det følge reisebrev fra dette eventyret i etterkant.

Tvi tvi jenter, vi er enormt stolte av dere!