MANA RAMBOD

Mana har undervist i Hip Hop og Funk ved studio 3 siden 1996. Hun har et stort lidenskap for dans, og har holdt seg oppdatert ved å ta kurs med nasjonale og internasjonale koreografer gjennom årene. Mana har tidligere jobbet som danser og koreograf på NRK Topp 20 i fire sesonger. I den forbindelse deltok hun på P3's sommerturne, der turneen startet på Rådhus- plassen med ca 80.000 publikummere.Sammen med Cheerdance gruppa Intros Allstars har hun fått første plass i NM, og markert seg i EM. Hun var på danselandslaget i 2005, der Norge fikk bronse i Tokyo, Japan.
Mana tok i 2015 over driften av Studio3 fra Kari Brun Kjeldaas og er i dag eier av Studio3.

 

Stine Lyngås

Stine er utdannet dansepedagog fra Den norske Ballethøyskole (2006). Hun har jobbet som danser for NRK på Topp 20 i to år og gjort danseoppdrag for mange norske artister. Stine har danset i musikkvideoer og deltatt i flere store show på TV, blant annet under Spellemannprisen 2007. Sammen med dansegruppen Intros Allstars har Stine tatt med seg meritter som Norgesmester i Cheerdance og har 3. plass i VM samt en 2. plass i EM 2008. Sommeren 2013 deltok hun i verdens største hip hop- konkurranse også sammen med dansegruppa Intros. Stine har i flere år jobbet som pedagog hos STEPS i Stavanger og er nå ansatt hos Studio3 som både pedagog og i administrasjonen.

 
fullsizeoutput_3fa.jpeg

Eline bråthen

Eline Har danset på studio3 siden 2003, og har vært innom jazz, ballett, hiphop, moderne og pom, hvor hun også har vært kaptein på både pom og hiphop elite. Eline var Europamester med Hiphop senior elite i 2013 og har vært med i worlds 3 ganger i både hiphop og pom. Hun har vært på landslaget i POM i 2014, og var med i VM i Florida. Eline Underviser som trener på POM junior i år og dette er hennes andre år som trener.

 

LINDA ENGEN RAMSTAD

Linda er utdannet ved Bårdar Akademiet. Hun har danset ved studioer i Norge og Spania: Jazz, street, klassisk ballett, moderne flamenco, latin og standard dans. Linda begynte å undervise i Studio3 i 2002, og hun har holdt kurs ved flere barne- og ungdomskoler. Hun har danse- og koreografierfaring fra Studio3`s årlige forestillinger, samt diverse lokale arrangementer. Hun underviser nå ved Studio3 i Småbarnsdans, Barnedans, Jazz/Street for barn og Jazz for ungdom.

 

KARI BRUN KJELDAAS

Kari er utdannet adjunkt, med bl.a. gymnastikk som fagområde. Hun begynte å danse i Trondheim som 5-åring, og har aldri sluttet med det. Som barn og ungdom danset hun ved flere oppsetninger ved Trøndelag teater. Hun har koreografert ved flere lokale revyer og Cabareter i Kongsberg, og hun har holdt en rekke kurs i funk og hiphop for instruktører i Oslo og på Østlandet. Kari har undervist i dans og gymnastikk siden ungdommen, og eide og driftet Studio3 frem til høsten 2014.

 

Bente BØVOR

Bente er utdannet ved Norges første Hip Hop utdanning "Circle Dance Akademy" i Oslo, våren 2010. Hun har danset i og koreografert en rekke show og konserter, og underviser i hip hop på ulike nivåer. Bente har vært instruktør ved Studio3 siden høsten 2009, og her underviser hun i Hip Hop/Streetdance.

 

Marie Sæbø

Marie har en treårig utdannelse som utøvende danser fra OFFJAZZ i Frankrike.  I tillegg til utdannelsen har hun gjort mesterklasser og workshops i Norge og utlandet. Etter endt utdanning har Marie danset i ulike dinnershows, events, TV-produksjoner og moteshows, og er for tiden med i ensemblet til Queen-showet «The Show Must Go On». Hun begynte å undervise ved Nes Kulturskole i 2005 og har siden undervist ved kulturskolen i Oslo, danselinjen ved St. Hallvard videregående skole og Attic AS i Drammen. 

 

MARIA RØNNESTAD SJØTUN

Maria begynte å danse i Studio3 som 14-åring. Før den tid drev hun med turn og flere andre idretter. Maria utmerket seg tidlig som en dyktig danser, både i jazz, moderne, klassisk, hiphop og Cheerdance. Hun fortsatte å utvikle seg dansemessig  ved danselinjen på Fagerborg videregående skole i Oslo. Maria har i flere år vært, og er fortsatt en av frontfigurene i dansegruppa Intros Allstars, og hun var medlem av det norske landslaget i Cheer Freestyle og Hip Hop 2014. Hun er stadig å se som danser på norsk TV.

 
fullsizeoutput_430.jpeg

RACHEL BLOMBERG

Rachel er utdannet ved Skolen for Samtidsdans i Oslo (2012), og har en Bachelor i moderne dans fra Trinity Laban i London (2015). Høsten 2013 dro hun på utveksling til København ved Danish National School of Performing Arts. Rachel jobber freelance som dansekunstner, treningsinstruktør og koordinator for TILT Kongsberg 2017, og er inne i sitt andre år som instruktør ved Studio 3. Rachel har jobbet med flere anerkjente koreografer og har tatt del i flere store koreografi utviklinger. Rachel motiveres sterkt av musikk og musikalitet, og er opptatt av at personlige utrykk skal komme frem gjennom dansen. Ved Studio3 underviser hun i Jazz, moderne, Jazz/HH/Street for barn og styrke & stretching. 

 

 
 

Andreas Vorkinnslien

Andreas er medlem av Norges største breake gruppe "Kingwings Crew". Sammen med crewet sitt har han vært med på Norske talenter, og en rekke andre show på tv, og stått på noen av Norges største scener.

 
fullsizeoutput_43c.jpeg

Jon anders sundve 

Jon Anders er 29 år og kommer fra Voss. Han er Positiv, hardtarbeidende, omsorgsfull og har et stort konkurranseinstinkt. Han Gikk på musikallinja på Viken Fhs, Musikkteaterlinja 1 år og Danselinja 2 og 3 året ved Bårdar Akademiet i Oslo. Han har Jobbet som showartist og danser siden endt utdannelse i 2011. Jon Anders er fast medlem av showgruppa Queentastic og har jobbet som danselærer i Oslo, Voss og Drammen. 

Jon Anders har jobbet som danser og koreograf for utallige tv produksjoner som: skal vi danse, norske talenter, Leif juster prisen, Grease The musical (Oslo Spektrum), monster produksjonsselskap reklameproduskjon med fler. Senest jobbet han for Junior (Ground Breakers og senior (Kick) Sirens Akropolis Dance Crew. NM Merietter: 3 bronse, 4 sølv og 1 gull / Em merietter: 1 bronse, 1 sølv og 1 gull.

 
 
 
fullsizeoutput_3fe.jpeg

Matilde heggeli

Matilde har danset hos Studio 3 siden hun var liten, og begynte med cheerdance pom og hiphop i 2012. Nå går hun på idrettslinja på Kongsberg Videregående og er med på senior pom elite og senior hiphop elite. Matilde har deltatt i NM, EM og VM, og hun begynte første året sitt som trener i år, hvor hun skal ha Junior pom team 3. 

 
image1.JPG

emilie jarnæss sønsterud

Emilie har vært aktiv danser på Studio3 i 7 år. Hun har vært innom jazz, moderne og hiphop, hvorav sistnevnte viste seg å være favoritten. Lenge har hun vært en del av Elitelagene, og deltatt i en rekke oppdrag via Studio3. Blant annet har hun danset på VG-lista og er aktiv i pågående prosjekt TILT av Panta Rei Danseteater. Som privatperson har hun også deltatt i musikalen Fame og fått tilbud om å studere på International Dance Academy i København. Ved Studio 3 underviser hun i hiphop cheerdance.